maanantai 20. helmikuuta 2017

I´m back


Viime postauksesta onkin jo kulunut tovi ja siitä en voi syyttää kuin itseäni. Minulla on ollut vaikka kuinka paljon postausaiheita, utta en vain ole sitten saanut aikaiseksi kirjoittaa. Eli tämän hiljaiselon syy on vain minun oma motivaation puute.

Ollan tässä ajassa mistä en ole keronut tänne käyty kahdissa kisoissa hyvällä menestyksellä, treenattu ahkerasti, käyty maastossa ja hömpötelty.
Ollaan käyty siis Tallinmäelle kahdissa kisoissa. Ensimmäisellä kerralla mentiin 60cm A.0.0 ja siitä puhdasrata ja ruusuke. Mentiin myös 70cm Taitoarvostelu ja siitä toinen sija.
Toisissa Tallinmäen kisoissa mentiin taas 60cm ja 70cm. Kummassakin oli arvostelu 367.1. Voitettiin 60cm ja 70cm oltiin toisia<3 Omassa ratsastuksessa on kyllä vielä parannettavaa mutta heppa oli hieno. Kisoista ei valitettavasti saatu kuvia niin kisoista ei ole nyt mitään materiaalia.

Ollaan siis myös käyty valmennuksissa ja ne on mennyt ihan hyvin. Ollaan alettu löytää jo Mortin kanssa esteillä parempaa rytmiä ja yhteistyö on muutenkin kehittynyt tosi paljon mitä se oli aluksi. Nykyään olemme päässeet hyppäämään valennnuksissa jo 90cm-100cm rataa. Se ei ehkä kaikille ole paljoa, mutta minulle itselle se on jo aika paljon.
Ensi kaudelle meillä on tarkoituksena hypätä 1 ja 2-tasolla 80cm ja ehkä loppu kaudesta käydä hyppäämässä muutama 90cm luokka. Nämä on kuitenkin vain tavoitteita, joten muutoksia voi tulla.

Nämä estekuvat on kaikki ottanut Julia.
 Kuvat on vähän Heilahtaneita koska oli hieman teknisiä ongelmia

Tämä kuva on tosi epätarkka, mutta oli
pakko laittaa kun Mortti hyppää tässä nii söpösti:D

Jos haluaa kuulla useammin minun ja Mortin kuulumisia niin kannattaa mennä seuraamaan minun heppakäyttäjää instagramissa @karlottejahepat.

Toivottavasti tykkäsitte postauksestani ja joku edes jaksaa vielä lukea minun
 blogia vaikka tässsä nyt oli aika pitkä tauko:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti