torstai 4. elokuuta 2016

Pieni jännityksen tunne

Mortti on tullut muutama viikko sitten laitumelta ja on alkanut kotiutumaan uuteen talliin Oulunsalossa. Kävin tutustumassa talliin muutama päivä sitten ja siellä kaikki vaikutti oikein hyvältä. Mortti ei ollut kuitekaan vielä kotiutunut kunnolla, vaan se oli vielä hieman jännittynyt ja saattoi säikkyä pienimpiäkin juttuja.
 Mortilla olisin jo voinut käydä aiemminkin, mutta siltä oli lähtenyt kenkä toisesta etusesta laitumella ja kengittäjä oli lomalla niin se sai sitten vielä lomailla. Nyt kuitenkin kengityskin on saatu hoidettua ja menen sunnuntaina ratsastamaan Mortilla.

Nyt, kun alan ratsastamaan Mortilla niin minun pitää tietysti lopettaa Saaran tallilla.
Minä olen käynyt Saaran tallilla ihan pienestä asti, joten sen jättäminen taakse tuntuu tosi oudolta ja vähän haikealta. Saaran tallilla pääsin hyvin kehittymään monenlaisilla hevosilla ja poneilla. Siellä sain ensimmäisen hoitoponin ja kävin ensimmäiset kilpailut. Sieltä sain ehkä maailman ihanimpia kavereita, joita en voisi ikinä unohtaa<3

Uudelle tallille vaihtaminen saattaa olla joillekkin ihan tuttua, mutta minulle ei. Sen takia se jännittää aika paljon. Mutta onneksi sillä tallilla on jo muutama ennestään tuttua henkilöä, joten se auttaa hieman. Toivottavasti saan uudelta tallilta vähintään yhtä ihania kavereita, kuin sain Saaran tallilta.

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta ja liitytte lukioiksi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti