torstai 25. elokuuta 2016

Kuulumisia

Taas blogin puolella on ollut aika hiljaista ja sen syy on ollut se, että minulla ei ole ollut oikein aiheita mistä kirjoittaa. Koulutkin on nyt alkanut ja kiireitä on vähän enemmän. Nyt minulla ja Mortilla oli kuitenkin muutama päivä sitten kouluvalmennus, josta nyt kirjoitan.

Eli siis minä olin Mortilla Piian kouluvalmennuksessa. Aikalailla koko tunnin teimme voltteja ja taivuttelimme heppoja.
Ensimmäinen tehtävämme oli tehdä voltit päätyihin, uran alkuun, loppuun ja keskelle. Mortti oli aluksi jäykkä ja aika laiskakin, mutta volteilla se alkoi rentoutumaan ja vetristymään.

Sitten jatkoimme samaa tehtävää, mutta kevyessä ravissa. Mortilla siinä ei mennyt ihan heti ulkoavut läpi, mutta saatiin sekin aika nopeasti kuntoon. Sitten vielä sama harjoitusravissa. Minulla on aina ongelmia istua Mortin ravissa, koska se pompottaa niin paljon, joten tämä tehtävä tuotti hieman ongelmia:D Mortilla on tapana jännittyä tosi helposti ja silloin se vain nostaa pään ylös ja kulkee tosi jäykällä niskalla, joten harjoitusravissa en saanut sitä kunnolla rentoutumaan.

Ravilujen jälkeen teimme vielä tätä samaa laukassa ja se sujui mielestäni aika hyvin. Mortti käänty hyvin ja sain taivutukset ja asetuksenkin läpi. Mortille oikean kierroksen lakka eli oikea laukka on paljon vaikeampaa, kuin vasemman kierroksen. Se mennaa pudottaa laukan tosi helposti ja oikeassa kierroksessa en meinaa saada välillä sen takajalkojakaan kunnolla alle vaan ne jää "laahaamaan."

Tälläkertaa ei ole kuvia, koska ei saatu ketään kuvaamaan. Mutta kertokaa ihmeessä minkälaisia postauksia haluaisitte! Haluatteko, että kerron jokaisesta kerrasta kun käyn Mortilla vai vain valmennuksista ja kisoista?

1 kommentti: