keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Pieni infopostaus

Minun ratsasteluissa tapahtuu pieni muutos elokuussa, kun Mortti palaa laitumelta.
 Eli Mortin lähdettyä  laitumelle kävin ratsastamassa muutaman kerran equilla. Minun oli tarkoituksena aluksi jatkaa normaaliin tapaan Saaran tallilla, mutta sitten tykästyin equihin ja päätin, että alan käymään siellä tunneilla.
 Sitten kävikin sellainen juttu, että halusinkin jatkaa Mortilla, koska saisin kisata ja valmentautua sillä oman mielen mukaan. Alunperin tarkoituksena ei ollut jatkaa Mortilla, koska se muuttaa Oulunsaloon (eli minulla sinne matkaa on noin 25km...)


Aluksi minun vanhempani eivät oikeen pitäneet ajatuksesta, että minua pitäisu kuskata Oulunsaloon 3-5 kertaa viikossa. Sitten aloimme miettiä muita vaihtoehtoja. Isäni jutteli Mortin omistajan kanssa ja se kertoi, että meidän läheltä kulkee samalle tallille päivittäin ihmisiä, joten niiden kyydeilläkin voisi päästä.
Toinen "ongelma" oli vanhempieni mielestä se, että en jaksaisi kuitenkaan kulkea siellä asti niin monesti viikossa (vaikka kyllä omasta mielestä jaksasin) niin sitten ne päätti että käyn aluksi muutaman kuukauden kaksi kertaa viikossa. Sitten, jos jaksan kulke siellä niin sitten saan alkaa käymään 3-5 kertaa viikossa.

Vaikka alankin käymään Mortilla niin saatan joskus satunnaisesti käydä ratsastamassa Saaran tallilla ja equilla. Mutta eniten minua harmittaa se, että Saaran tallille olisi tullut juuri nyt sellainen kisaryhmä ja olisimme saaneet käydä naapuri talleilla kisoissa, mutta onneksi Mortillakin saa kisata:)

Toivottavasti tykkäsitte tästäkin postauksesta ja jatkatte blogini lukemista, vaikka tässä lähiaikoina tapahtuukin aika suuri muutos:) 

2 kommenttia: