maanantai 25. heinäkuuta 2016

Estekurssi päivä 2

Taas jälleen kerran postaus tulee hieman myöhässä, mutta ei anneta sen häiritä;D

Eli estekurssin toisena päivänä menimme muuria, yhden askeleen sarjaa ja puomi, pysty, okseri linjaa ja pelkkää perus pystyä.
Teimme itsenäisen alkuverryttelyn. Minä tein alkuverryttelyssä pääosin ympyröitä, siirtymisiä ja väistöjä. Ne sujui ihan hyvin. Laukassa tein pääty-ympyröitä.

Sitten aloimme tulla ravilähestymisellä sarjaa, jossa oli tarkoitus saada hepat nostamaan laukka ristikon päällä. Lenni nosti laukan tosi hyvin:)

Sen jälkeen aloimme tulla muuria. Lenni oli kauhistellut muuria jo alkukäynneissä, joten kieltoja tuli aika kivasti ennen, kuin päästiin siitä yli. Lopuksi Lenni meni sen kuitenkin ihan hyvin pienen avustuksen kanssa:3

Sitten tulimme rataa, jossa ensin piti mennä puomi, pysty, okseri linja, jonka Lenni meni ihan hyvin, vaikka välit jäivät vähän lyhyiksi liian kovan vauhdin takia. Sitten tultiin askeleen sarja, joka meinasi olla Lennille vähän lyhyt liian kovan vauhdin takia (taas:P). Sen jälkeen tulimme muurin ja muurilta kaarevalinja pystylle. En saanut Lenniä ensimmäisellä kerralla muurin jälkeen tarpeeksi kiinni, joten se meni pystystä ohi. Tulin kuitenkin heti uudestaan, jolloin sain sen menemään senkin yli.

Tällä kertaa minulla ei ole kuvia ja videokaan ei suostunut latautumaan, joten nyt joudutaan olemaan ilman. Mutta toivottavasti tykkäsitte kuitenkin tästä postauksesta ja kommenteissa saa toki ehdotella postaus ideoita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti