maanantai 25. heinäkuuta 2016

Estekurssi päivä 3

Estekurssin kolmantena päivänä oli mahdollisuus hypätä b-merkin esteosuus. Minä en sitä Lennin kanssa hypännyt, mutta saimme kuitenkin mennä sen ilman sitä arviointi hommelia. (En jaksa nyt selittää niitä esteitä, mutta ne voi katsoa srl:än sivuilta)

Alkuverryttely oli taas itsenäinen. Tein taas paljon ympyröitä ja siirtymisiä. Lenni ei ollut silloin yhtä hyvin kuulolla kuin edellispäivinä, mutta muuten ihan kiva.

Sitten aloimme tulla ympyrällä pientä pystyä, joka meni ihan hyvin.
Sen jälkeen aloimme tulla ihan tavallista pysty, okseri linjaa, joka sujui ongelmitta.

Sitten aloimme tulla itse rataa. Radassa ensimmäisenä piti mennäsiinä ympyrällä se pysty ja Lenni meni sen ihan hyvin. Sitten tuli pysty, okseri linja ja sekin meni ilman ongelmia. Sitten päädyssä tuli siirtyminen raviin, jonka jälkeen ravilähestyminen yhden askeleen sarjalle. Lenni kielsi sarjan ensimmäiselle esteelle aika monesti, koska sen alla oli portti:P Lopuksi se ei edes katsonut sitä porttia vaan alkoi possuilemaan, jolloin menin esteen eteen, annoin muutaman kerran raipan taakse ja jatkoin matkaa. Pienen käskytyksen jälkeen Lenni alkoi jo tajota peräänantoakin ja meni sarjankin ihan nätisti. Sitten tuli taas ympyrällä pysty, jonka ohi Lenni päätti sitten mennä. No ei siinä muuta kuin uusi lähetyminen ja vähän enemmän pohjetta niin kyllä se siitä sitten yli meni:) Sitten tuli kolmen pystyn jumppasarja, joka meni ongelmitta. Sitten tultiin pituushalkaisjalla olevalle pystylle ja siitä sitten taas ihan turha kielto. Toisella yrittämällä meni kuitenkin yli. Pystyltä tultiin kaarevalinja suoraan okserille. Okserilla Lenni alkoi vasta käyttämään selkäänsä ja silloin se potkaisi esteen päällä ilmaa, johon en yhtään varautunut ja sen päätteeksi lensin Lennin kaulalle, mutta en kuitenkaan tippunut:D
Rutiinin vuoksi tulin vielä viimeisen pytyn ja okserin uudestaan, jolloin ne meni vähän paremmin.

Taaskaan ei ole kuvia, joten pitää pärjätä ilman. Mutta toivottavasti kuitenkin tykkäsitte ja seuraava postaus taitaakin olla pieni info postaus;) Siitä enemmän sitten.

1 kommentti: