torstai 21. heinäkuuta 2016

Estekurssi päivä 1

Tällä viikolla minulla alkoi kolmen päivän estekurssi. Kurssille minulle annettiin Lenni. Kurssin pitää Salla. Kurssipäivät aloitetaan teorialla, jonka jälkeen rakennetaan päivän rata ja sen jälkeen ratsatetaan.

Ensimmäisen päivän aiheena oli jalan paikka. Alkuverryttelyksi teimme päätyyn ison pääty-ympyrän, uralle väistöä, väistöjen jälkeen voltti ja toisella pitkällä sivulla menimme puomeja. Lenni oli jo aluksi tosi tasaisen ja kivan tuntoinen. Ulkoavut meni hyvin läpi ja väistökin sujui hyvin. Puomeillakaan ei ollut ongelmia.

Sitten aloimme tulemaan keskihalkaisijalla olevaa jumppasarjaa. Jumppasarajassa oli kolme pystyä ja kaksi puomia. Jumppasarjalle tutiin aluksi ravilähestymisellä. Lenni meni jumppasarjankin ilman ongelmia.

Sitten tulimme rataa, jossa aluksi mentiin ne puomit pitkällä sivulla ja okseri, sitten tuli ympyrä päätyyn (ei näy videolla) ja lopuksi kaksi pystyä. Lenni meni radankin yllättävän rauhallisesti, mutta itselläni oli vain vähän ongelmia istunnan ja käsien kanssa:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti