tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kulunut viikko

En ole muistanut kirjoittaa viime viikolla blogia, vaikka minun olisi pitänyt. Joten kirjoitan nyt päivistä, jolloin olin tallilla ja mitä silloin tein.

Keskiviikko 22.6
Keskiviikkona ratsastin tunnin itsenäisesti Lennillä. Menin ilman satulaa. Hömpöttelin vain aika kevyesti, koska siltä oli otettu aamulla kengät pois ja se aristeli vähän jalkoja. Itsenäisen lopuksi käytiin vielä uittamassa lammella. Lenni oli tosi kiva:)
Illalla autoimme vielä Milkaa laittamaan hepoille ötökkämyrkyt, että laitumella olisi sitten vähän mukavapi olla.

Torstai 23.6
Torstaina ei tapahtunut juuri mitään ihmeellistä, mutta meidän ratsastuksenopettaja Salla otti mukaan töihin hänen hevosensa Vanttomin ja Veetin.
Salla ratsasti ensin itse kummankin hevosen läpi ja hyppäsikin vähän Veetillä. Sen jälkeen minä ja Julia lähdimme uittamaan Sallan kanssa läheiselle lammelle. Salla ratsasti itse Veetilla ja minä ja Julia menimme Vanttomilla tandemilla. Vanttomi oli kyllä tosi mukava heppa:)
Torstaina kaikki Saaran tallin hevoset lähti laitumelle 2,5 viikoksi.

Sunnuntai 26.6
 Sunnuntaina menimme tallille ns. siivoilemaan Ingan, Julian ja Roosan kanssa. Aloitimme putsaamalla suitsia. Minä putsasin Lennin ja Taran suitset:3 Putsattiin myös hevosten suojia. Sitten aloimme putsaamaan hevosten harjoja ja otimme harjakoreista ylimääräiset harjat pois ja tarkastimme, että kaikissa koreissa on kaikki tarpeelliset harjat. Vaihdoimme myös tarvittaessa satulahuopia.
Oli kiva päivä<3

Seuraava postaus taitaakin tulla huomisesta (29.6) equin ratsastustunnista. Meillä on luultavasti koulua. Jos joku kuvaa meidän tuntia niin silloin tulee myös luutavasti kuvia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti